Alle samlingerFlexyPOSBestillingsapp / FlexyOrder
FAQ: Hvordan bruger jeg swipe i bestillingsapp / FlexyOrder?
FAQ: Hvordan bruger jeg swipe i bestillingsapp / FlexyOrder?
Opdateret over en uge siden

Spørgsmål:

Hvordan bruger jeg swipe i bestillingsapp / FlexyOrder?

Svar:

I bestilingsapp'en kan du anvende swipe-funktionen.

Funktionen gør, at du kan markere, hvad du har gjort ved det pågældende bord. Dette kan være relevant, hvis du vil holde øje med, om personalet er gode nok til at få besøgt bordene og spurgt ind til madoplevelsen eller mersalg.

Du bruger swipe i bestillingsapp'en ved at følge disse trin:

Trin 1:

• Log ind på bestillingsapp'en.
    Her skal du først bruge startkoden for afdelingen. Den finder du ved at følge denne vejledning: Sådan finder du startkoden

• Log ind med den pågældende medarbejders bruger ID.

Trin 2:

• Gå ind i oversigten over dine borde (nr. 1).

Trin 3:

• For at tilkendegive at medarbejderen har besøgt bordet, skal medarbejderen swipe fra venstre til højre.

• Der dukker nu et bord-ikon med teksten Besøg op.

• Tryk på Besøg-ikonet (nr. 2).

Trin 4:

Bordet vil nu blive grønt (nr. 3).

Trin 5:

• For at tilkendegive at medarbejderen har spurgt kunderne om eksempelvis madoplevelsen eller mersalg, skal du swipe fra højre til venstre.

• Der dukker nu forskellige ikoner op afhængig af, hvad du har oprettet af spørgsmål til bestemte varer.

Info: Du opretter spørgsmål på varer ved at følge denne vejledning: Sådan opretter du spørgsmål på varer til bestillingsapp

• Tryk på det ikon, du gerne vil markere som udført (nr. 4).

Trin 6:

Ikonet bliver nu grønt, hvilket viser, at medarbejdere har spurgt kunderne om det pågældende spørgsmål.