Alle samlingerEksternt SoftwareWindows - PC
Sådan ændrer du i DPI-Skalering og layout i Windows
Opdateret over en uge siden

FlexyBook understøtter ikke Windows DPI-skalering. Det er derfor vigtigt, at du slår skalering fra på applikations niveau.

Funktionen gør, at FlexyBooks brugergrænseflader ser optimalt ud, så du får den bedste oplevelse af programmet.

Denne vejledning indeholder følgende delvejledninger:

• Sådan slår du skalering fra

• Sådan ændrer du din skalering på din skærm

Sådan slår du skalering fra

Husk! Dette er kun muligt i de nyeste versioner af Windows 10.

Trin 1:

• HøjreklikFlexyBook-ikonet ude på skrivebordet eller det sted, hvor du har placeret programmet.

• Tryk på Egenskaber.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Kompatibilitet (nr. 1).

• Tryk på Rediger indstillinger for høj dpi (nr. 2).

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Sæt flueben i Tilsidesæt høj DPI-skala (nr, 3).

• Tryk på pil ned under det felt du lige har sat flueben i, og tryk på System (nr. 4).

• Tryk på OK for at gemme indstillingerne.

Husk! Hvis denne mulighed ikke er tilstede, er det vigtigt, at du indstiller din skærmskalering til 100%.

Sådan ændrer du din skalering på din skærm

Trin 1:

• Højreklik et vilkårligt sted på dit skrivebord

• Tryk på Skærmindstillinger.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk pil ned under Skalering og layout og vælg 100% (anbefales) (nr. 1).

Husk! Hvis du ikke gør dette, vil brugergrænsefladerne se mærkelige ud, hvilket vil påvirke oplevelsen og brugen af FlexyBox systemet.